Tek Rent A Car

FABİA COMBİ SCOUT: HEM EĞLENCELİ HEM DE EKONOMİK

FABİA COMBİ SCOUT: HEM EĞLENCELİ HEM DE EKONOMİK

Arazi araçları; yüksekliği, yol görüşü ve yola olan hâkimiyetinden dolayı her zaman en çok rağbet gören araçların başında gelmektedir. Fakat oldukça pahalı olmaları, yüksek vergi ve yakıt tüketimi nedeniyle hiçbir zaman orta sınıf segmentte bir araç olmamıştır.

Yeni nesil Fabia Combi Scout ise hem ekonomik yakıt tüketimi ve farklı motor seçenekleri ile hem de cazip fiyat seçenekleri ile arazi aracı almak isteyip de alamayanlar için tam anlamıyla biçilmiş bir kaftan. Fabia Combi Scout, 1,6 yeni jenerasyon TDİ motor ve 1,4 benzinli motor opsiyonları ile satışa sunuluyor. Anahtar teslim fiyatı ise 38 bin TL gibi oldukça cazip fiyatlardan başlamakta.

Şimdiden ülkemizde de bu iki farklı model bayilerde yerini aldı. 90 beygirlik motoru bulunan ve tam olarak 230 nm tork üretebilen 1,6 TDİ dizel motorlu Fabia Combi Scout en gözde model olarak dikkat çekiyor. Fiyatı ise yaklaşık olarak 43 bin TL civarında. Fabia Combi Scout, 1500 litreye yükseltilebilen bagaj hacmi, oldukça güçlü motoru ve ekonomik yakıt tüketimi, logolu paspaslar, deri döşemeli direksiyon ve spor iç tasarım, geliştirilmiş güvenlik donanımı ve yeni nesil teknolojiler ile adapte olan ön konsol ile gerçekten oldukça şık ve kullanışlı bir araç. Skoda teknolojisi ve fiyat-performans değerlendirilmesi yapılsa hiç kuşkusuz en üst sıralarda yer alabilecek bir araç Fabia Combi Scout.