Tek Rent A Car

NİSSAN JUKE YENİ TARZIYLA ŞİMDİ DAHA ÇEKİCİ

NİSSAN JUKE YENİ TARZIYLA ŞİMDİ DAHA ÇEKİCİ

B-Crossover segmentinin en kaliteli tasarımı olan Nissan Juke yenilenen yüzü ve etkileyici tasarımıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Yenilenmiş 1,2 DIG-T turbo motoru üst düzey performans ve yakıt tasarrufu ve düşük karbondioksit emilimi sağlarken, sınıfının otomobillerine göre, yüksek ivme ve çekiş gücü sağlıyor. Ayrıca, baş bölümünden itibaren açılabilen panoramik tasarım sunroof özelliğiyle de kullanıcılar için ferah ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Dikkat çekici tasarımı ile dikkat çeken yeni Nissan Juke, sportif tarza sahip far yapısı ve tamponları ile de kendine özgü bir duruşa sahip. Detaylarındaki incelikler ile estetik bir hava kazanan Nissan Juke, V şeklindeki ızgara yapısıyla da güçlü bir otomobil olma özelliği taşıyor. Manyetik sarı ve safir mavi en seçenekleri ile eğlenceli bir tarz yaratan Nissan Juke, şehre eğlenceli bir otomobil deneyimi yaşatmaya geliyor.

Nissan Juke, yüzde 40 arttırılmış bagaj kapasitesi ile kullanıcılara daha fazla kullanım alanı yaratıyor. Teknolojiyle bütünleştirilen Dinamik Kontrol Sistemi ve kişiselleştirilebilme seçenekleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanan Nissan Juke, çevre görü kameralarıyla donatılmış yan aynaları ile de konforu bir sürüş vaat ediyor.

Dinamik Kontrol Sistemi ile sportif, yakıt tasarrufu sağlamak için Eco ya da normal seviyede sürüş modları ile farklı sürüş deneyimleri sunuluyor. Bunun yanı sıra, kör nokta uyarı sistemi ile de maksimum seviyede güvenlik sunuyor.