Tek Rent A Car

RENAULT 2014 PARİS OTOMOBİL FUARINA ÖZEL SERİ ARAÇLAR İLE ÇIKARTMA YAPTI

RENAULT 2014 PARİS OTOMOBİL FUARINA ÖZEL SERİ ARAÇLAR İLE ÇIKARTMA YAPTI

Renault, Dünyaca ünlü Paris Otomobil Fuarı'nda Espace ve EOLAB modellerinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Yeni Escape, çekici ve modüler iç mekânı, havaya asılmış duran ön konsolu ile dikkat çekiyor. Bu model modülerliği sunan beş ve yedi koltuklu seçenekleri ile müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Tasarım ve üretim safhalarında detaylara çok önem verilen bu modelin dünya prömiyeri 2 Ekim 2014 perşembe günü bir basın toplantısı ile Renault'un Paris Otomobil Fuarında yer alan standında gerçekleştirildi.

Yeni baştan yaratılan Renault'un "amiral gemisi" vasfındaki modeli Espace her açıdan çok kapsamlı bir değişime uğradı. Büyük bir crossover'a dönüştürülen yeni escape'in tasarım aşamasında havacılık dünyası da esin vererek yerini aldı. Dış tasarımındaki aerodinamik, iç mekândaki rahatlık ve akabindeki seyahat konforu, gelişmiş teknoloji donanımları gibi özellikleri ön plana çıkarılan model göz kamaştırıyor.

Renault, Escape ve Clio modelleri ile kendisine has "Initiale Paris" versiyonunu yarattı. Bu versiyon Renault marka modellerinin lüks olan sınıflarında sunuluyor. Renault'un çevre konusunda sembolü olarak seçilen EOLAB modeli, markanın düşük yakıt tüketimi elde etmenin yollarının araştırıldığı yeni prototipi. Bu modelde yakıt sarfiyatı, 100 kilometrede 1 litre civarında seyrediyor. EOLAB modeli tasarımında hem aerodinamik hem de ağırlık gibi faktörler göz önünde bulundurulmuş.

Renault, Paris'te ayrıca Twingo modeli ve %100 elektrikli bir model olan ZOE'i de sergiliyor. Fuarda basın için düzenlenen günlerde ZOE'ler ile shuttle hizmeti verilecek. Renault standında ayrıca Kangoo Z.E. ve iki Twizy ile ücretsiz deneme sürüşü yaptırılacak. Elektrikli modeli tahmini 3 bin ziyaretçi tarafından test edilecek. Formula E aracı Spark-Renault SRT-01E de stantta sergilenecek olan diğer modellerden.