Tek Rent A Car

TAMAMEN YENİLENEN SKODA FABİA PARİS MOTOR SHOW’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

TAMAMEN YENİLENEN SKODA FABİA PARİS MOTOR SHOW’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bundan tam 15 yıl önce ilk defa trafiğe çıkan Skoda Fabia en son teknoloji yenilenmiş modeli ile Dünyanın en ünlü oto fuarlarından olan Paris Motor Show’da görücüye çıktı. Skoda Fabia denildiği zaman aklımıza geniş hacimli, ekonomik ve pratik kullanımı olan bir aile aracı gelir. 3. Nesil Skoda Fabia geleneği korumakla birlikte artık teknolojiye daha çok adapte olmuş ve yenilikçi bir görünümle karşımıza çıkıyor.

Yeni Skoda Fabia, sportif ve keskin hatlara sahip. Araç içi ve sürüş konforu ise son derece artırılmış diyebiliriz. Daha üst sınıflarda bulunan birçok özellik yeni nesil Fabia’da standart olarak sunuluyor. Yeni Skoda Fabia tasarım ve kullanımının yanı sıra son derece gelişmiş bir motora sahip. Eski nesil Fabia’lar ile kıyaslandığında hem daha az yakıyor hem de daha yüksek bir performansa sahip. EU6 emisyon standartlarını bünyesinde barındırarak çevre dostu bir otomobil olduğu gibi, eski Fabia’lardan yaklaşık %20 oranında daha az yakıt tüketimine sahip bir araç.

Harika tasarımının yanında bir önceki nesile göre iç hacmi gözle görülür bir şekilde yükseltilmiş. Bu sayede daha geniş ve ferah bir ortam yaratılmak istenmiş. Yeni Skoda Fabia 7 farklı motor seçeneğine sahip olarak piyasaya sürülecek. Bunlardan 4’ü benzinli 3 model de dizel versiyonlar olacak. Hem şık tasarımı ve geniş iç hacmi hem de yüksek performanslı ekonomik motor seçenekleri ile Türkiye’de de bir hayli tutulacağa benziyor.