Tek Rent A Car

ALFA ROMEO İLE KONFORU VE PERFORMANSI YAKALA

ALFA ROMEO İLE KONFORU VE PERFORMANSI YAKALA

Tofaş'ın Türkiye'de temsil ettiği ünlü İtalyan Alfa Romeo Eylül ayına özel fırsatlar sunuyor. 2014 model Giulietta adlı modeli için sunduğu avantajlı ödeme şartları ile toplamda 67.300 TL'ye varan ücret avantajıyla siz de bu modele sahip olabilirsiniz. 2014 Model Giulietta'yı Koç - Fiat Kredi desteği ile 2014-2015-2016'da üç eşit taksitle her aya 25.425 TL ödemeyle sahip olabilirsiniz.

Firma bu modeli tercih eden müşterilerine ayrıca 15.000 ve 30.000 kilometre bakımlarını da hediye ediyor. Klasik İtalyan şıklığı ve sportifliği ile tasarlanan ve geliştirilen bu model, araç içindeki soft dizayn ve hafiflik hissine karşın, dışında sağlamlık ve dayanıklılığı ile karşınıza çıkmakta. Ses geçirmez iç kabini kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış, gösterge paneli ise sürüşte dikkatinizi dağıtmayacak şekilde dizayn edilmiştir. Tasarımı, yol tutuşu ve performansıyla mükemmel olan bu araç aynı zamanda dış ve iç dizaynı ile de dikkatleri üzerine çekmektedir.

Alfa Romeo' nun uygun fiyat avantajları ile 56.525 TL'ye alabileceğiniz bir diğer modeli daha küçük sınıftaki modeli MİTO, maliyeti, yakıt tüketimi, yol tutuşu ve donanımları ile dikkat çekiyor. Yüksek İtalyan kalitesini yansıtan iç mekan gayet cesur ve agresif çizgilerdedir. Her bir detayına azami itina gösterilerek dizayn edilen bu sportif araç yol tutuşundaki yüksek performansı ile de tercih sebebi olmaktadır. Her iki modeldeki uygun fiyat avantajlarını sizler de Eylül ayına özel fırsatlarla yakalayabilir Alfa Romeo sürüş keyfine varabilirsiniz.