Tek Rent A Car

SEAT KADINLARIN FARKINI ANLADI VE KAZANDI!

SEAT KADINLARIN FARKINI ANLADI VE KAZANDI!

Dünya lideri haline gelen Seat araba markasının, arkasında başarılı kadınlar var. Son zamanlarda kadınlara verdiği değer ve markanın neredeyse tamamını kadınlara ithaf edip, uzman kişilerini kadınlardan oluşturan Seat, kadın yöneticileri sayesinde özellikle son günlerde başarısına başarı katmaktadır. Otomotiv satış ve pazarlama alanında kendini ispatlamış ve geliştirmiş olan Seat, bu adımını da doğru atmış gibi duruyor.

Sadece Türkiye'de değil bütün Dünya'da satış ve pazarlama alanında lider haline gelen Seat, bu başarısının sırrını kadınların oluşturduğunu belirtmektedir. Kadınların azim ve hırsları ile doğru satış stratejilerini geliştirmelerini, markanın adının doğru tanıtılması ve araba sanayisi alanındaki gelişmeler firmanın her zaman doğru adımlar atmasını sağlamıştır. Son yıllarda 8'incilikle idare eden Seat, kadın yöneticileri başa getirdikten sonra adeta 3'üncülüğe kadar yükselmiştir.

Bu yükselmesini devam ettiren Seat, daha da başarılı olacak gibi duruyor. Satışı en çok gerçekleştirilen ürün ise Leon oldu. Dünya'nın ve Türkiye'nin birçok ülke ve şehrinde açmış olduğu bayiler ile yetki ve yayılış alanlarını da yaygınlaştırmıştır. Dünya lideri olma yolunda doğru adımlar atan Seat, şimdiden tahta oturmaya hazırlanıyor.

Diğer otomobil markaları ile sürekli rekabet içerisinde olan Seat, kadınların gücü ve hırsı ile yönetici anlayışına farklı bir boyut getirmiştir. Hem kadınlardan, hem de araba kullanıcılarından tam puan alan Seat, son zamanlar da en çok gündemde olan araba markasıdır.